Justin Bieber Noveller

Direktlänk till inlägg 9 mars 2013

A Year Without Rain-del 1: episode 15

Av Noveller om Justin Bieber - 9 mars 2013 17:18

Previous:

Sent på kvällen när jag och Savannah kommit hem frågade jag henne.

"Du hade ju inte behövt berättat att du har cancer." sade jag.

"Det är lika bra att de vet om det när de får sin begravningsinbjudan." sade Savannah sarkastiskt.

"Savannah, sluta säga så där." sade jag ledset.

Savannah såg på mig och närmade mig. Hon tryckte läpparna mot mina.

Vi somnade femton minuter senare bredvid varandra. Nästa morgon när vi vaknade blev det snabb packning innan det blev raka vägen med limousin till flygplatsen för att åka iväg till Paris. Savannah kramade om mig inna vi skulle gå ombord på flyget.

"Tack för allt Justin och för allt du kommer att göra det betyder guld för mig." viskade hon innan hon kysste mig och vi gick ombord på flyget.

_____________________________________________________________________________________________________

  

~Savannah Courtney's perspektiv:~

Så nu var man tillbaks i Europa. En tid sen senast må jag säga. Här fanns alla de hemska minnen efter mina drogattacker, fester, sena alkoholkvällar, allting fanns här och ingen annanstans... Jag kommer så tydligt ihåg den där dagen när jag trodde att det hade varit den bästa dagen i mitt liv när jag satt där på trappan till skolhuset och läste en bok och lyssnade på musik när en viss tjej vid namn Catelynn dök upp vid min sida. Hon började tala med mig och bjöd mig på fest till följande dag. Jag uppskattade det ju verkligen och jag kommer ihåg hur svårt jag hade haft att välja kläder till den festen. Min allra första fest. Jag hade haft på mig en kort svart kjol och en en vit topp upptill och en brett midjebälte runt midjan och mitt hår var fast i en lång rak hästsvans och för första gången hade jag använt klackskor och smink. Den festen förändrade mitt liv. Det var på den festen Catelynn presenterade sina vänner Stacey och Lauren också. Efter det hade Catelynn räckt mig en drink, som hon sa att var alkoholfri-vilket den absolut inte var, dessutom var den spetsad med någon drog. För jag fortsatte dricka flera drickor och jag blev full och hög. Det var då Johnny dök upp. Jag minns hur han började kyssa mig hur han drog upp mig till ett av sovrummen hur han började dra av mig mina kläder och sina egna och hur han tryckte upp mig mot väggen. Den natten försvann min oskuld-likaså den jag var. Jag fortsatte festa varje helg tillsammans med Catelynn, Stacey och Lauren. Jag låg med ett flertal killar medan jag var full och så vaknade jag bredvid dem följande morgon. Senare blev jag tillsammans med Johnny också, vilket inte heller var särskilt fiffigt. Drogerna,-alkoholen,-tobaken, förstörde mitt liv. Alla mina toppbetyg sjönk till det lägsta, samtidigt som drogerna-alkoholen-tobaken, tog skada av mig så ja började känna mig svag och misslyckad under min nyktra tid och det ända som kunde trösta mig var alkohol och droger. Om jag aldrig börjat med festandet, hade jag varit en tjej med toppbetyg och en framtid. Men då hade jag inte mött Justin men jag hade varit en bra person då iallafall.

"Vad sägs om detta?" frågade Catelynn och räckte mig en förpackning med droger.

"Wow, varifrån fick du tag på det?" frågade jag och såg frågande ut på Catelynn.

"Min kusins bästa kompis flickväns bror skaffade det. Testa!" sade Catelynn.

Jag tog en bit av det och drog upp det. För att bli hög.

"Det är fantastiskt." svarade jag.

"Men Savannah Courtney är det där droger?!" utbrast läraren Mrs. Wimfrey.

"Det här? Nej. Det är godispulver. Vill du testa?" frågade jag.

Mrs. Wimfrey såg misstänksamt på mig men tog emot det och drog upp det.

Hon hostade några gånger innan hon föll ned på knä.

"Spriiiiiiing!" ropade Catelynn åt mig och vi båda började springa iväg bort från henne. Vi gömde oss bakom ett par conteinrar medan vi såg Mrs. Winfrey falla ihop och ligga hostande på marken.

Folk rusade dit och ringde ambulansen.

Följande dag blev jag inkallad på rektorns kontor och fick veta att jag blev relegerad för två månader. Mina föräldrar förlät mig inte för det och har inte gjort det ännu heller.


Mrs. Winfrey klarade sig men hon började aldrig på samma skola igen. Vilket allt var mitt fel.

"Savannah, jorden anropar!!!" uppmanade Justin och viftade händerna framför ögonen på mig.

"Vah?" frågade jag och ruskade frustrerat på huvudet.

"Jag har försökt talat med dig hur länge som helst men jag har inte alls fått någon kontakt med dig. Hur är det egentligen?" frågade Justin.

"Det är väll okej. Jag blev bara och tänka på allt jag gått igenom här i Paris, alla festerna, drogerna, alkoholen, oskuld som försvinner i fyllan till olika killar... Allt de där motbjudande sakerna." mumlade jag till svar.

Justin tittade med en lång blick på mig.

"Det är bra nu." svarade han tröstade han och lade en hjälpande han på mitt lår.

"Jag hade alltid velat att min oskuld skulle försvinna till en person som du, en varm person och att jag verkligen skulle kunna njuta av det och inte till en kille som jag hatar och att jag var full och hög när jag misste oskulden." fortsatte jag.

"Betyder det så mycket för dig?" frågade Justin sakta.

Jag nickade sakta.

"Ska vi göra så att du glömmer alla de gångerna du haft fyllosex och så kan jag göra det oförglömligt för dig? Men det är bara om du vill det. Och då kan du ta det att det är jag som tog oskulden av dig, om det betyder så mycket för dig." sade jag.

"Skulle du göra det för mig?" frågade ja med tåriga ögon.

"Om? Jag skulle göra allt för dig. Jag älskar ju dig." log  han med ett milt leende och mötte min blick.

"Älskar du mig?" frågade jag med darrig röst.

Justin nickade sakta.

"Jag..." stammade jag. "ä-ä-lskar d-di-g m-ee-ed." stammade jag.

Justin log och drog mig intill sig och kysste mig i pannan.

Jag hade sagt det, en sak jag aldrig sagt förut-Jag älskar dig.


Snart landade flyget och vi fick trängas för att ta oss ut ur flyget för utanför stod en hop med paparazzis med sina blixtrande kameror riktade mot oss. Jag hade på mig ett par svarta jeans-en svart topp och en svart jacka utanpå med en svart-vit scarf runt halsen och utsläppt hår och var sminkad. Justin hade på sig en vit t-shirt och en svart jacka utanpå och ett var jeans. Justin grabbade min hand, vilket fick mig att bli alldeles varm inuti. Livvakterna gick på varsin sida om oss och försökte tränga bort fansen  och paparazzina så gott de kunde. Vi steg in i en limousin som sedan körde oss till vårt hotell. Det var ett enormt vackert hotell som jag kommer ihåg när jag var liten så sa jag alltid att det var där jag skulle bo när jag blev stor. Limousinen stannade utanför och Justin höll mig i sin hand medan vi raskt gick in lobbyn medan  Kenny kom inbärande med våra resväskor. Justin gick fram till receptionisten och frågade om nyckeln till vårt rum och när hon såg att det var Justin hajjade hon till och räckte honom snabbt en guldig nyckel med en siffra hängande i och Kenny fick en likadann. Justin och jag tog hand om våra resväskor nu och gick mot hissen tillsammans med Kenny och så åkte vi upp till vår våning där vi sedan sökte upp vårat rum. Justin satte nyckeln in i låset och vred om.

Där inne var det luftigt och ljust med tre enorma fönster på ena väggen och på väggen mitt emot fanns det litet vattenfall som den rann vatten nedför och när vattnet samlats nere fördes det upp igen, silades och ut på samma sätt i vattenfallet igen. Det stod en stor rymlig vit ledersoffa i rummet och en mjuk vit matta på golvet och en stor svart tavel-tv hängde fast på väggen och några stora krukväxter. När vi gick vidare hängde det ned en lång vit slöja och när man drog bort den stod där en enorm vit rymlig säng och två stora fönster längs ena väggen med vit gardin som man kunde dra för. Från det här fönstret kunde man tydligt se eiffeltornet.

"Wow."  mumlade jag och såg mig runt i rummet.

I nästa dörr fanns det en stor rymlig toalett bed ett stort vitt badkar med stjärnhimmel ovanför.

"Det här är underbart." mumlade jag.

"Gillar du det?" frågade Justin.

"Om jag gör? Jag älskar det!" utbrast jag.

Han log.

"Det är perfekt för att mista oskulden i." sa jag och mötte Justins blick.

Justin närmade sig sakta mig och kysste mig passionerat.

"Och det bästa av allt är att det är den perfekte personen man mister den med också." fortsatte jag efter kyssen.

Justin log mjukt.

"Jag lovar att det skall bli speciellt." sade han och kysste mig igen.

Jag log.

"Men jag är hungrig, vad sägs om att käka lite mat? Vill du besöka eiffeltornet idag eller imorgon?" frågade Justin och tittade på mig.

"Imorgon." svarade jag. "Och ja, det låter perfekt med mat nu, är utsvulten." sade jag och log.

"Bra, vill du byta om eller?" frågade han.

"Ja, kommer strax." svarade jag och försvann in i badrummet med ett par mörkblåa jeans och en svart-vit randig topp och en grå jacka med en röd halsduk. Jag drog på mig kläderna och borstade genom håret innan jag gick ut till Justin igen som kysste mig i pannan och så lämnade vi rummet. Vi tog Kenny med oss och så lämnade vi hotellet men som vanligt utanför fanns det en hög med paparazzis och fans. Vi trängde oss förbi vidare in i limousinen och åkte sedan vidare efter hämtmat som Kenny skaffade.

Sedan åt vi det men efter det åkte vi närmare eiffeltornet för jag ville fota lite. Då kom ett blont fan fram som ville ta foto tillsammans med mig så jag gav Justin kameran och ställde mig med fanet vid eiffeltornet och lät Justin ta några bilder.

Det hade varit en lång dag men den var inte riktigt slut än. Jag skulle få den perfekta "oskuldsmissningen" som man bara kunde drömma om, visst hade jag misst oskulden redan för länge sen men allt det hade bara varit fyllosex, det här skulle bli annorlunda, speciellt och oförglömligt. Med tanken på det blev jag alldeles bubblig och nervös inuti. Ja kunde inte vänta längre...

__________________________________________________________________________________________________

Så de va kapitel 15! Va tycks? Kommentera så jag får veta!

K O M M E N T E R A ! ! !

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Noveller om Justin Bieber - 12 februari 2016 13:41


Detta har hänt: Efter ett tag hade vi startat ett skumbad i badrummet och vi båda klev i. Jag satte sig bakom och Pixie i min famn. Jag lade in den bakifrån och juckade henne mjukt i badet.   Efter ett bra tag var vi tillbaka i sängen igen och ...


BARN UNDER 11/12 ÅR REKOMMENDERAS ATT INTE LÄSA DETTA!LÄSES PÅ EGEN RISK! Detta har hänt:  Tre timmar senare lämnade vi festen. Jag följde Alyssa till hennes hotellrum. ”Hade du kul ikväll?” frågade hon. ”Ja, det hade jag, d...


  Detta har hänt:  Bredvid Simon satt en kille med blont hår-rakat på sidorna och i bakhuvudet hade han samlat allt hår i en knut, glasögon, rätt muskulös, gröna ögon, solblekta jeans och en spänd svart trekvartärmad skjorta så att musklerna syntes...


Detta har hänt: ”Hej, Savannah, jag vet att denna diskussion går mellan två kvinnor som båda älskar Justin. Men jag vill bara säga att jag är så tacksam att du fanns i Justins liv. Du fick honom att må bra och det är det som räknas! Tack så m...

Av Noveller om Justin Bieber - 8 november 2014 19:27

Detta har hänt:  Någon timme senare tog han ett bad och jag bäddade klart på soffan i hotellrummet som han kunde sova på än att han skulle gå tillbaka och hamna dela rum med någon av idioterna som gjort detta till honom. När han kom ut ur badrumm...

Presentation


Välkommen till en novellblogg som skrivs av Emilia Holmberg besök min blogg- http://emiliaholmberg.for.me
Här kommer allting handla om Justin Bieber och noveller om honom så hoppas ni kommer gilla det!
ENJOY!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Dessa noveller skrivs av:

     http://emiliaholmberg.for.me

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Översätt mina noveller till ditt språk!

Muspekare.

Justin Bieber - Believe

Ovido - Quiz & Flashcards