Justin Bieber Noveller

Direktlänk till inlägg 11 juli 2014

Episode 74: I love you

Av Noveller om Justin Bieber - 11 juli 2014 11:46

Detta har hänt:

 ”Har vi alls kommit rätt?” undrade jag tyst då jag fick syn på Jusin vid porten, han vinkade åt oss. ”Vi går av här.” meddelade jag till barnen och betalade för taxin och sedan steg vi ut och gick över vägen innan Justin rycke på en knapp i den lilla kupén som stod där och de stora grindarna till herrgården öppnades. När vi gått in, tryckte han på knappen igen och portarna stängdes.

”Vad är det här Justin?” frågade jag medan jag studerade de höga träden som ledde oss vägen till det enorma vita huset med svart ebenholtz, inredningen var under all kritik och huset var enormt. På baksidan var det en enorm pool och en avskiljd liten runt pool vid sidan av den stora som var en bubbelpool. Huset var upplyst och all jag kunde tänka på när jag såg detta var räkningarna.

”Jag har köpt det.” log Justin. ”Välkommen till vårt nya hem.” sade han och kysste mig och kramade om barnen.

___________________________________________________________________________________________________

 


Följande morgon var det onsdag och om en halv vecka var det alla hjärtansdag. Mandy, Louis och Ethan hade åkt hem igår och jag hade sovit på internatet i natt eftersom det var vanlig skoldag idag oc så var det längre väg från Justins nya hem till skolan än var det var från hans gamla hem. Jag väckes av väckarklockan halv sex och drog genast på mig joggingbyxorna, en topp och en munkjacka samt strumpor och joggingskor och lade upp håret i en hästsvans innan jag satte nycklarna i fickan och lade hörlurarna i öronen innan jag smög ut genom dörren, genom korridoren, ner för hissen och gick tvärs genom lobbyn och ut genom porten och började jogga mot parken intill som jag alltid joggade i. Runt sex var jag tillbaka utanför porten och flåsade högljudt efter löpningen. Där stod Andreas och väntade på mig. Vi tränade fortfarande med tanke på vad som hänt.

”Hej.” log han.

”Hej.” flåsade jag och kramade om honom.

”Något snabbare än förra gången?” frågade han.

”Trettio sekunder snabbare.” log jag stolt och kikade på klockan.

”Duktigt!” sade han imponerat. ”Redo för gym?”

”Visst.” log jag och så gick vi in genom porten och gick direkt till höger och tog sedan vägen till gymmet.

Vi låste upp gymmet och tände lamporna innan jag direkt gick till roddaren för benmuskelövningar. Medan Andreas gick till löpbandet.

”Så hur går kärlekslivet?” frågade Andreas.

”Bra, jag och Justin kommer jätte bra överens.” log jag.

”Jag har märkt det.” log han.

”Så, har du någon ny tjej på gång? Det är ju några månader sedan Chamille dog.” frågade jag tyst.

”Ja, jag saknar henne varje dag men hon ville att jag skulle gå vidare så jag har faktiskt träffat en tjej.” log han.

”Vad heter hon?” utbrast jag.

”Jennifer Clancy.” log han.

”Den där tjejen från biologin, hon med långt svart hår och ljusblåa ögon och perfekt hy och kropp då?” frågade jag.

”Haha, ja, hon, precis.” skrattade han åt min beskrivning av henne.

”Wow, hon är verkligen vacker, så gillar hon dig med eller?” frågade jag entusiastiskt medan jag bytte sak för att träna armarna.

”Jag vet inte, det var det jag skulle behöva din hjälp med?” bad han.

”Visst, vad är det?”

”Tala med henne, bli vän med henne och nå fram okej?” frågade han osäkert.

”Ja, visst.” log jag.


Vid kvart före sju lämnade vi gymmet och jag tog hissen upp till rätt våning, in i rätt korriodor och låste sedan upp dörren och gick in. Det var femton minuter kvar innan Dianas väckarklocka skulle ringa.

Jag tog min handduk och gick sedan in i badrummet och låste om mig. Jag drog av mig kläderna, rakade benen och hoppade sedan in i duschen. Jag tog en varm dusch innan jag slutligen lämnade badrummet och mötte Diana som såg väldigt trött ut.

”Hur är det?” frågade jag.

”Trött.” mumlade hon innan hon gick in i badrummet.

Jag nickade kort och gick fram till klädskåpet för att välja kläder. Jag drog fram ett par svarta jeans, en svart-vit spräcklig skjorta med v-ringing och några långa halsband runt halsen. Därefter fönade jag håret och borstade genom det och lät det sedan falla som det ville. Jag sminkade mig sedan med concealer, puder, rouge, kajal, mascara och ett knallrött läppstift. Jag drog på mig ett par svarta klackskor och lagade ett bröd åt mig att äta som frukost innan jag och Diana lämnade internatet och gick till skolan.

Jag hjälpte runt Vincenzio som vanligt men Cynthia hjälpte också honom rätt så mycket. Första timmen var det biologi och jag fick genast syn på Jennifer.

”Hej, Jennifer!” ropade jag.

Hon vände sig om och tittade sig misstänksamt omkring.

”Hej, Pixie Charlotte, jag tror inte vi har träffats.” presenterade jag mig och lade fram handen.

”Hej, Jennifer Clancy, och ja, vi har gått i samma biologi i över ett halv år nu och du har aldrig talat med mig förut.” sade hon och skakade min hand.

”Jag vet och förlåt för det, men jag har alltid beundrat din hy och kropp, hur gör du?” frågade jag för att få henne at tänka på någonting annat.

”Äum, jag gör inget speciellt med hyn men jag tränar fem dagar i veckan och tack förrästen.” log hon.

”Det var så lite. Du är riktigt vacker du med, jag förstår vad alla killarna ser i dig.” log hon.

”Tack.” log jag.


Ashley DeVitto's perspektiv:


Jag sträckte på mig och vände mig försiktigt om och mötte Antonios ansikte som låg och höll om mig bakifrån. Han var naken precis som jag. Hans glasögon låg på nattduksbordet och utan dem såg han faktiskt riktigt snygg ut. Om han skulle byta stil skulle han bli perfekt. För mig. Efter Newadas död hade jag inte vetat vad jag skulle ta mig till, förut hade jag luggit med alla som visade det minsta lilla intresse för mig, vilket hade i stort sett varit varenda kille men efter min bästaväns död så hade jag varit ett vrak för månader men nu när jag träffat Antonio, hade jag en känsla i kroppen som jag aldrig känt förut, jag var kär.

Jag skulle precis stiga upp för att gå på toaletten då Antonio vaknade och tog tag i min hand och drog mig tillbaka till sängen.

”Vart är du på väg då min sköna?” frågade han och log med sin sexiga morgonröst.

”Toaletten.” log jag.

Han log och jag böjde ner huvudet och kysste honom.

”Vet du vad?” frågade jag exalterat.

”Nej, men jag har en känsla att jag precis kommer att få veta.” log han.

”Ja, du borde byta stil, till något som passar dig mer.” log jag.

”Som?”

”Vi går och shoppar!” tjöt jag med ett glädjetjut och flög upp från sängen och drog på mig ett par jeans och en vit skjorta och borstade genom mitt blonda hår och lät det falla på plats och gjorde en snabb sminkning medan Antonio drog på sig sina kläder. Jag tog min plånbok innan vi rusade ut och tog en taxi till centrum. Vi gick till en av mina favorit affärer som även hade varit Newadas var favorit affär. Jag hjälpte honom söka fram kläder som passade honom mer och när shoppningen var avslutad hade vi en massa shoppningpåsar med oss. Antonio var klädd i jeans och en snygg skjorta, det passade verkligen honom väldigt bra och jag hde även hittat några plagg till mig själv. Så nu hade Antonio fåt en helt ny stil, från den nördiga stilen han haft tidigare så hade han övergått till stilfull och snygg stil.

”Vill du gå ut med mig?” frågade Antonio plötsligt och tvärstanande och mötte min blick.

”Absolut!” sade jag förvånat och kramade om honom innan vi åkte hem för att byta kläder för kvällens dejt.


Cynthia Maxfield's perspektiv:


”Sluta, Vincenzio, snälla, sluta!” skrattade jag medan han kittlade mig. Jag låg dubbelvikt på golvet och kunde knappt andas.

Han slutade och satte sig i gränsle över mig och böjde ned huvudet och kysste mig.

”Jaha, det är här ni gömmer er?” log Pixie som dykt upp i rummet och log stort.

”Haha, ja.” log jag och satte mig upp.

”Har du tala med Madison än?” frågade hon.

Jag skakade på huvudet.

”Cynthia, du måste tala med henne, ni är bästa vänner, ni löser ingenting med att inte tala med varandra.” sade hon sedan.

”Jag vet.” mumlade jag till svar.

Madison, min bästa vän hade varit mitt min klippa att luta mig emot när min syster Feliciah dog och efter striden om Vincenzio så hade allt gått åt skogen, men jag älskade Madison, hon var min bästa vän och det kommer hon alltid att vara oavsett vad. Jag måste tala med henne.

Jag hade misst min lillasyster och min storasyster Emily hade flyttat till San Fransisco för tre år sedan så nu var jag ensam barn hemma. Jag var så ensam. Jag saknade Feliciah så mycket. Emily hade bara dykt upp på Feliciahs begravning och sedan hade hon åkt igen. Hon var förlovad med sin sambo Brian och de hade en ett årig son tillsammans vid namn Hughe.

Pixie hade gått och nu låg jag tyst bredvid Vincenzio och tittade upp i taket.

”Om två veckor åker jag hem till Italien igen.” mumlade Vincenzio.

”Jag vet, men jag vill inte tala om det nu. Låt oss tänka på nuet istället.” mumlade jag och borrade in näsan i Vincenzios skjorta och lade mig med huvudet på hans bröst.


Pixie Charlotte's perspektiv:


Skoldagen var slut och jag tog genast en taxi därifrån och åkte till Justins hem. Jag gick in genom porten och upp längs med gången och in genom dörren till huset. Justin låg i soffan i det enorma vardagsrummet och såg på tv.

Jag satte mig ned på soffan bredvid honom, jag var så otroligt nervös. Han gav mig en frågande blick

”Vad är det?” frågade han.

”Det här är inte lätt för mig att säga... För jag har aldrig känt så här förut, jag har varit kär en gång förut men jag har aldrig haft fjärilar i magen omkring honom eller så fort någon nämnt hans namn att mitt hjärta hoppar över ett slag, men det gör det nu och därmed har jag aldrig känt så här... Jag älskar dig Justin.” sade jag och tittade in hans bruna ögon.

Han log och fick glädjetårar i ögonen.

”Jag älskar dig med Pixie.” log han och kramade mig.

_________________________________________________________________________________________________

Mellankapitel.

Kommentera.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Noveller om Justin Bieber - 12 februari 2016 13:41


Detta har hänt: Efter ett tag hade vi startat ett skumbad i badrummet och vi båda klev i. Jag satte sig bakom och Pixie i min famn. Jag lade in den bakifrån och juckade henne mjukt i badet.   Efter ett bra tag var vi tillbaka i sängen igen och ...


BARN UNDER 11/12 ÅR REKOMMENDERAS ATT INTE LÄSA DETTA!LÄSES PÅ EGEN RISK! Detta har hänt:  Tre timmar senare lämnade vi festen. Jag följde Alyssa till hennes hotellrum. ”Hade du kul ikväll?” frågade hon. ”Ja, det hade jag, d...


  Detta har hänt:  Bredvid Simon satt en kille med blont hår-rakat på sidorna och i bakhuvudet hade han samlat allt hår i en knut, glasögon, rätt muskulös, gröna ögon, solblekta jeans och en spänd svart trekvartärmad skjorta så att musklerna syntes...


Detta har hänt: ”Hej, Savannah, jag vet att denna diskussion går mellan två kvinnor som båda älskar Justin. Men jag vill bara säga att jag är så tacksam att du fanns i Justins liv. Du fick honom att må bra och det är det som räknas! Tack så m...

Av Noveller om Justin Bieber - 8 november 2014 19:27

Detta har hänt:  Någon timme senare tog han ett bad och jag bäddade klart på soffan i hotellrummet som han kunde sova på än att han skulle gå tillbaka och hamna dela rum med någon av idioterna som gjort detta till honom. När han kom ut ur badrumm...

Presentation


Välkommen till en novellblogg som skrivs av Emilia Holmberg besök min blogg- http://emiliaholmberg.for.me
Här kommer allting handla om Justin Bieber och noveller om honom så hoppas ni kommer gilla det!
ENJOY!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Dessa noveller skrivs av:

     http://emiliaholmberg.for.me

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Översätt mina noveller till ditt språk!

Muspekare.

Justin Bieber - Believe

Ovido - Quiz & Flashcards