Justin Bieber Noveller

Direktlänk till inlägg 18 april 2013

Episode 21: Unfaithful

Av Noveller om Justin Bieber - 18 april 2013 14:59

Previous:

När allt äntligen var över åkte vi till hotellet igen.

Jag kramade om honom och kysste honom ömt.

"Savannah, det finns en sak jag behöver säga..." började han.

"Mm?" svarade jag fundersamt.

Han tog ett djupt andetag och fortsatte.

"Din mamma svarade men jag raderade sms:et... Förlåt, det var så elakt så det skulle bara ha sårat dig därför gjorde jag det, förlåt Savannah..." mumlade Justin.

Jag bara såg på honom.

_____________________________________________________________________________________________________

 

Jag och Stacey satt på ett flyg på väg till Cypern. Ännu en av de hundra sakerna jag ville få gjort innan cancern tog med mig till änglarna. Justin hade hamnat stanna kvar för han hamnade åka till L.A för att spela in några nya låtar så nu var det bara jag och Stacey på fri hand på väg mot Cypern för tre dar på semester. Det skulle bli en hel del fester antog vi båda två men vad kunde vara bättre än det? Hela min ungdomsvardag hade bestått av fester, alkohol, droger och tobak, sexuellt, inga pojkvänner, bara sexuellt utnyttjande. Nu mer blev man äcklad vid tanken. För det första för att jag hade en pojkvän-Justin. För det andra för det inte hörde till min vardag längre att utnyttja sex på det viset. Jag hade blivit en annan person efter att Justin kommit in i mitt liv.

"Får det vara något?" frågade flygvärdinnan när hon passerade min och Staceys bänk.

"Givetvis, en cola och en chokladstång tack." log Stacey åt flygvärdinnan som nickade artigt till svar och hukade sig nedåt och grabbade tag i en chokladstång och en cola flaska och räckte det till Stacey. "Varsågod, det blir 3,50 tack." sade flyvärdinnan medan Stacey rotade fra mynt och räckte henne.

"Får det vara något för dig?" frågade hon artigt och log glatt.

"En bubbelvatten tack." log jag och hon nickade igen och räckte mig flaskan.

"Det blir 1, 20." log hon.

"Varsågod." log jag och räckte henne mynten.

"Tack så mycket." svarade hon glatt och skuffade vidare vagnen till nästa rad med människor.

Jag skruvade upp korken och tog några klunkar och kände vätskan rinna ned i strupen.

"Så, vad står på schemat ikväll?" log Stacey glatt medan hon sakta tuggade i sig chokladstången.

"Fest, fest och ännu mer fest!" utbrast jag.

"Hell yeah." svarade Stacey entusiastiskt. "Vad tror du Justin skulle tycka om det?" frågade hon sedan tyst.

Jag ryckte sakta på axlarna.

"Vet inte, men det är ju inte precis så att han kan bestämma över hela mitt liv, vilket inte skulle vara så länge." fortsatte jag.

"Savannah, säg inte att du kommer att dö, det knäcker bara oss andra." svarade Stacey snopet.

Jag log och knuffade lätt till henne i sidan.

"Oavsett vart, hur och när jag dör om bara en och en halv månad kommer du alltid finnas där för mig. Men du måste lova en sak för mig?" sade jag.

"Vad som helst."

"Se till att Justin hittar någon ny inom två år, som kan ta hand om honom bättre än jag någonsin kunnat, han behöver en tjej som finns där för honom i vått och torrt. Du kan säga det här till honom när jag gått bort och ser på er uppifrån. När han har hittat någon ny säger du precis de här orden;'Savannah fick sin dröm att gå i uppfyllelse, du träffade en du verkligen kan reletera till och känna dig trygg hos, jag är säker på att Savannah ser på dig uppfrån nu och ler stort av stolthet för att du hittat din sanna kärlek-hon älskade, och gör det än dig mycket, men hon ville aldrig att du skulle bli lämnad ensam, hon ville att du skulle finna den du kan älska livet ut, något som hon aldrig kunnat, hon önskar dig all lycka och hon kommer alltid finnas hos dig.' Det skall du säga." avslutade jag.

Stacey satt med tårar i ögonen.

"Men tänk om han säger;'Savannah var min ända sanna kärlek, jag kommer aldrig finna någon som henne igen.' Eller 'Hur kan du ens uttala sådanna ord, vad har tagit åt dig Stacey?!' " frågade Stacey förtvivlat.

"Då säger du;'Tro mig det kommer du, och vare sig du vill tro det eller ej så kommer du' och på det andra så säger du;' jag har bevis, Savannah har sagt detta till mig, hör själv.' Sedan spelar du upp ett band som vi spelar in vad jag säger senare." log jag.

"Du får inte lämna mig Savannah." snyftade Stacey och lutade sig mot mig för att ge mig en kram.

"Jag kommer inte lämna dig Stacey, jag kommer alltid finnas här med dig, men du kommer kanske inte alltid se mig, men jag kommer alltid finnas här för dig, jag lovar." svarade jag tyst och kramade henne tillbaks.



Två timmar lämnade vi flygplanet bakom oss tog vårt bagage och drog det efter oss vidare ut genom flygplatsen och hoppade in i en taxi som tog oss till vårt hotell. När taxin saktade in hade vi stannat utanför ett stort vitt, ståtligt, proligt hotell med palmer runt om och en vacker liten bäck som slingrade sig under en trä bro med en vacker stig som ledde upp till hotellet.

"Wow." dreglade Stacey som stod med vidöppen mun och tittade storögt på hotellet som stod ståtligt framför oss som hon inte hade hunnit ge en blick tidigare för hon hade haft fullt upp med att försöka lyfta ut sitt bagage ut ur bakluckan.

"Justin satsar." sade hon efter en stund.

"Ibland lite för mycket." sade jag. "Well, kom igen." sade jag och började sakta dra mitt bagage efter mig mot den vita stenuppgången som ledde upp mot hotellets portar.

När vi klev in möttes vi av en reception i ek och guldiga bokstäver, pelare i guld, palmer, en damm, lampor i taket som fick rummet att lysa.

Vi gick fram till receptiondisken.

"Goddag, vad kan vi stå till tjänst med?" frågade kvinnan med en brittisk dialekt.

"Goddag, jag och mina vän här har beställt rum." började jag och räckte henne ett papper som bevisade detta.

"Givetvis." log hon artigt och räckte vår rums nyckel och visade vilken vä vi skulle ta för att komma till hissarna.

"Tack så mycket." log jag som svar.

Sedan släpade vi vårt bagage vidare in henom gången hon visat och sedan en sväng till vänster och där stod hissarna-tre i rad. Vi tryckte på en knapp och en hiss öppnade nästan genast sina portar och vi klev in. Tryckte på vår våningsnummer-nämligen 6 innan vi åkte upp.

Jag vred nyckeln om i låset och dörren gick upp. Inne var det en hel vägg som bestod av ändast ett fönster och två enkla sängar, ett enormt badrum med ett stort badkar med små lamor ovanför som fick det att se ut som stjärnor. När vi öppnade glasdörren som ledde ut på balkongen möttes vi av en enorm jacuzzi.

"Jeez." mumlade Stacey.

"Kan inte säga mycket annat-och det bästa av allt, strandutsikt." svarade jag.


Två timmar senare hade vi packat upp allt och klockan  började närma sig 8 på kvällen.

"Bäst att börja fixa sig nu va? Snart drar vi ju ut i baren." log Stacey.

"Självklart." log jag.

Femton minuter senare hade jag dragit på mig en ljusrosa klänning men silverdetaljer-jätte vacker och fixat mitt bruna hår i en vacker uppsättning. Sminket var på kletat och Stacey hade en champange färgad klänning och gulddetaljer samt var öppen på ryggen. Hon hade också sitt hår uppsatt.

Snart lämnade vi rummet och gick med bestämda steg ned mot baren.

 

Festen nere vid baren var i full gång långt över midnatt och varje drink jag drack kändes mer starkare än de tidigare. Snart drog någon kille mig i armen och kysste mig och det värsta av allt jag besvarade den. Kyssarna bara fortsatte, blev bara fler och mer och mer passionerade och intensivare. Plötsligt befann vi oss uppe i vårt rum och låg i min säng, jag under med honom ovan mig. Då plötsligt dörren öppnades och Stacey klev in.

"SAVANNAH?!?! VAD I HELSIKE?! DU HAR POJKVÄN, DU VET OM ATT DU ÄR OTROGEN NU VA?!" Killen som låg ovan mig hoppade raskt av mig plockade ihop sina kläder och rusade ut ur rummet.

"Är du inte riktigt klok?!" utbrast hon efter att han gått.

"Äh, ingen kommer att få reda på något." halvmumlade jag.

"Skämtar du eller? Du är känd som Justin Biebers flickvän Savannah, folk snackar, snart är det i radion, över internet och i tv:n! När Justin får reda på det kommer han att brista! Fattar du inte vad du har gjort?!" skrek Stacey.

Då först insåg jag att allt som hänt de senaste minutrarna var ett totalt misstag...


~Justin Bieber's perspektiv:~

Jag satt i bilen på väg hem från studion och hummade försiktigt med i en låt som kom på radion. När låten avslutats började en kvinna tala.

 

"Tidigare denna kväll, upptäcktes ingen mindre än Justin Biebers flickvän- Savannah Courtney i Cypern på en bar med sin vän. Senare samma kväll lämnade hon baren kyssandes med en okänd kille. Kan detta vara slutet på Sastin eller börjar på något nytt med Savannah och en okänd? Verkar iallafall som om fru Courtney kan grejen med att vara otrogen mot herr Bieber. Vad tror ni?" När kvinnan slutat tala satt jag som förstelnad i  sätet och lutade mig framåt och bankade förfärat mot ratten medan tårar började bildas i mina ögon. Min Savannah, var otrogen...

Och vore det inte nog med det så börjades det spelas Rihannas -Unfaithful i radion efter det samtidigt som min telefon  ringde- Savannah, ja knäppte av samtalet.

___________________________________________________________________________________________________

Vad tycks? Är så inne i skrivandet nu så ska försöka fixa ett kapitel till för att gottgöra min dåliga uppdatering-tack vare skolarbetet- ha haft otroligt mycket nu:/ Men det blir bättre! Nästa veckas fredag är det Bieber konser också! Can't wait!

K O M M E N T E R A ! ! !

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Noveller om Justin Bieber - 12 februari 2016 13:41


Detta har hänt: Efter ett tag hade vi startat ett skumbad i badrummet och vi båda klev i. Jag satte sig bakom och Pixie i min famn. Jag lade in den bakifrån och juckade henne mjukt i badet.   Efter ett bra tag var vi tillbaka i sängen igen och ...


BARN UNDER 11/12 ÅR REKOMMENDERAS ATT INTE LÄSA DETTA!LÄSES PÅ EGEN RISK! Detta har hänt:  Tre timmar senare lämnade vi festen. Jag följde Alyssa till hennes hotellrum. ”Hade du kul ikväll?” frågade hon. ”Ja, det hade jag, d...


  Detta har hänt:  Bredvid Simon satt en kille med blont hår-rakat på sidorna och i bakhuvudet hade han samlat allt hår i en knut, glasögon, rätt muskulös, gröna ögon, solblekta jeans och en spänd svart trekvartärmad skjorta så att musklerna syntes...


Detta har hänt: ”Hej, Savannah, jag vet att denna diskussion går mellan två kvinnor som båda älskar Justin. Men jag vill bara säga att jag är så tacksam att du fanns i Justins liv. Du fick honom att må bra och det är det som räknas! Tack så m...

Av Noveller om Justin Bieber - 8 november 2014 19:27

Detta har hänt:  Någon timme senare tog han ett bad och jag bäddade klart på soffan i hotellrummet som han kunde sova på än att han skulle gå tillbaka och hamna dela rum med någon av idioterna som gjort detta till honom. När han kom ut ur badrumm...

Presentation


Välkommen till en novellblogg som skrivs av Emilia Holmberg besök min blogg- http://emiliaholmberg.for.me
Här kommer allting handla om Justin Bieber och noveller om honom så hoppas ni kommer gilla det!
ENJOY!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Dessa noveller skrivs av:

     http://emiliaholmberg.for.me

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Översätt mina noveller till ditt språk!

Muspekare.

Justin Bieber - Believe

Ovido - Quiz & Flashcards