Justin Bieber Noveller

Direktlänk till inlägg 20 april 2014

Episode 52: What shall I do?

Av Noveller om Justin Bieber - 20 april 2014 15:19

BARN UNDER 11/12 ÅR REKOMENDERAS ATT INTE LÄSA DETTA!

Detta har hänt:

”Jag mår bra, jag saknar er jätte mycket.” hulkade jag till.

”Mamma, vi sakna dejh meh.” sade Louis. ”Det heter faktiskt, vi saknar dig med.” rättade Mandy honom.

”Mamma älskar er jätte mycket.” sade jag tyst.

”Vi älskar dig med!” sade båda två i kör innan de gav tillbaka telefonen till Ethan.

”Ta hand om dem.” sade jag.

”Det vet du att jag gör, din moster har gjort ett toppen jobb. Vi ses snart.” svarade han.

”Ja, vi ses.” sade jag och så avslutades samtalet.

Jag torkade de envisa tårarna som börjat rinna och gick tillbaka till de andra.

”Jag skall nog gå upp och lägga mig nu.” sade jag till dem och sade god natt och gick mot hissarna och åkte upp till rätt våning och gick in i rätt korridor och låste upp dörren till rätt rum och gick in. Låste om mig och klädde om till pyjamas och lade mig ned i min säng med filosofi boken och läste kapitlet slut innan jag släckte lampan och slumrade in.

____________________________________________________________________________________________________

 


Det var en tidig fredags morgon och klockan slog halv sex då alarmet ringde. Jag sträckte yrvaket på mig och gäspade stort innan jag kravlade mig upp ur sängen. Jag nappade åt mig ett par joggingbyxor och en sport-bh och en tunn munkjacka utanpå samt strumpor och joggingskor. Lade hörlurarna i öronen och öppnade dörren och gick raskt genom korridoren och vidare ned i hissen och genom lobbyn, ut genom portarna och började jogga så fort jag kommit ut i morgondiset. Joggade längs en joggningsväg som gick runt internatet vidare in mot parken.

En halv timme senare pustade jag ut när jag vände in tillbaka vid porten vid internatet. I ingången mötte jag upp Andreas. Han var en kille som jag oftast mötte på morgonen eftersom vi båda tränade hårt och särskilt på morgonen.

”Hej! Hur är det?” hojtade han så fort han fick se mig komma runt hörnet. Han log stort och gav mig en snabb kram.

”Det är bra, själv?”

”Det är fint, gick löpningen bra?”

”Perfekt.” log jag.

Vi gick in genom porten och gick direkt höger innanför och gick genom en korridor och tog vänster in genom en dörr och in genom ytterligare en dörr innan jag och Andreas tände lamporna till skolans gym.

”Jag tänker börja med bänkpress idag tror jag.” sade jag och gick mot bänken.

”Okej, jag tänkte på att börja med lätt joggning.” sade Andreas. ”Hur mycket lyfter du?”

”Börjar lätt med sextio kilo.” sade jag och satte tyngderna där de skulle.

Han nickade kort och imponerande till svar.

”Så hur mår Chamille?” frågade jag när jag lyfte upp tyngderna. Chamille var hans flickvän sedan tre år tillbaka. Han talade aldrig med någon om henne men under deras morgonträning hade han funnit förtroende i mig och öppnat sig, för att slippa ut med bördorna han bar på.

”Hon har precis fått sin fjärde strålbehandling för leukemin, hon kämpar hårt men hon blir tröttare för varje dag som går.” sade Andreas medan han sprang på mattan.

Chamille hade blivit diagnostiserad med leukemi för ungefär ett år sedan, strax efter hennes otrohet mot Andreas. Deras förhållande hade tagit fart i början av första året av High School och både Chamille och Andreas hade misst oskulden till varandra. I mitten av sista året i High School låg hon med en kille vid namn Dane som är ett år äldre. Andreas var hjärtekrossad och var beredd på att avsluta deras förhållande men en morgon kollapsade Chamille och blev införd på sjukhus och diagnostiserades med leukemi. Andreas förlät henne för att hon böna och bad om att hon behövde honom vid hennes sida nu när hon var sjuk, och så givmild och hjärtegod som Andreas var så förlät han henne. Chamille blir bara sämre och de börjar bli svårt för henne att andas av sig själv i långa perioder. Hon har tappat allt hår på grund av strålbehandlingen och är ständigt i pina. Läkarna tror att det inte är någon stor chans att Chamille kommer att klara sig eftersom hennes lungor sprängts ungefär ett dygn efter hennes tredje strålbehandlig. Hon fick ett par nya lungor två dygn senare men de sammarbetar inte korrekt med hennes övriga organ i hennes kropp vilket gör det svårt för henne att andas. Hennes mamma Meg förbjöd Chamille att ta fler strålbehandligar efter vad som hände efter den tredje men Chamille envisades och fick viljan genom för ytterligare en strålbehandling.

”Vad händer om lungorna sprängs igen?” undrade jag.

”Hon dör troligtvis, det trodde iallafall hennes läkare.” mumlade Andreas.

Jag såg hur Andreas kämpade mot tårarna. Jag hade bara sett fotografier på Chamille. Jag hade aldrig träffat henne men jag var säker på att hon var en underbar tjej.

En annan sak hade också Chamille slutat göra när hon blev diagnostiserad. Hon hade slutat ligga. När hon ännu var frisk och mådde bra så gjorde hon det hela tiden men efter hennes diagnostisering, till och med när de inte sågs några större symptom på henne ännu och Andreas hade varit kåt så hade hon bara gett honom en knuff och sagt att hon inte kände för det.

Han hade inte legat med någon på över ett år nu och gillade inte när hans egna vänner talade om deras ”underbara” sexliv. När hans eget var som öken.

Jag ökade kilona med tjugo och var uppe vid åttio, mer än det klarade jag inte av.

”Jag hatar att inte få ligga.” mumlade Andreas irriterat.

”Som tröst, så kan jag säga att jag inte heller luggit på ett tag. Senast jag gjorde det blev jag våldtagen cirka två hundra gånger.” sade jag med en pust när jag lyfte upp tyngderna igen.

”Ja, men du har iallafall en kille som gillar dig otroligt mycket.”

”Ja på tal om det... Det är så att... Jag är otrogen...” mumlade jag osäkert.

”Va?!”

”Mm... Jag dejtar Isaac men hånglar med Alex...” började jag.

”Vänta nu. Dejtar inte Alex hon där... Stacey Donald, eller vad hon nu hette?” avbröt han.

Jag nickade trött.

Jag lade tyngderna åt sidan och började lasta av dem.

”Pixie...” mumlade han lite bittert.

”Jag vet, jag är en idiot.”

Han nickade instämmande.

”Vad skall jag göra?”

”Jag vet inte... Jag tycker att du låter detta pågå ett tag till och fundera ordentligt genom detta innan du gör slut med någon av dem.” sade Andreas.

”Okej.” log jag.

Vi gymmade ett tag till innan klockan slog sju och vi gymmat i en timme. Vi stretchade och gav varandra en svettig kram innan vi sade adjö och gick upp i varsin hiss till rätt våning och jag gick in i rätt korridor och låste upp dörren till rummet. Jag tog en varm dusch och tog på mig ett par svarta jeans, en svart topp, en svart kofta och en matt röd duk runt halsen ochh ett par svarta klackskor och handväska. Ett långt halsband ochh några stora lockar i håret. Sminkande mig i en alldaglig vanlig sminkning, åt frukost, borstade tänderna innan jag gav mig av till skolan.


När jag kommit in genom portarna till skolan träffade jag direkt Stephen som kom genom portarna samtidigt som jag.

”Hej, Steph.” log jag och gav honom en kram.

”Hej, Pix.”

Det var bara jag och Stephen som förkortade varandras namn, ingen annan gjorde det.

”Hur mår du?” frågade jag.

”Fint. Själv då?”

”Fint. Skall du ut ikväll?”

”Nej, skall på dejt med Isaac.” log jag.

”Okej, ha så kul! Så du hänger inte med och hämtar Diana från sjukhuset ikväll då? Hon slipper ju hem idag.” sade han.

”Aa just det, men ja jag hinner nog hämta upp henne innan jag sticker iväg med Isaac.” log jag innan jag vinkade hejdå till Stephen och gick mot min lektion.

Sju timmar senare var skoldagen slut för helgen och jag, Stephen, Cynthia och Madison tog ett taxi till sjukhuset för att hämta Diana.

Stephen, Cynthia och Madison väntade kvar i taxin medan jag mötte upp Diana och ledde henne ned till taxin. Sedan körde den oss tillbaka till internatet.

När vi kommit upp till vårt rum, mitt och Dianas så fick hon bestämma vad jag skulle ha på mig på min och Isaacs dejt.

Det blev en spänd, kort, vit klänning, beiga klackskor, en silverfärgad plånbok, lockat hår och örhängen och ett armband och en festsminkning.

Vid åtta hämtade Isaac mig. Han hade ett par jeans och en fin vit skjorta på sig.

”Wow, du ser fantastisk ut!” sade han när han fick syn på mig.

Vi åkte till en stilfull restaurang där vi åt en god middag och drack alkohol innan vi åkte hem till internatet igen. Vi gick till Isaacs rum där han bodde. Det var typiskt pojk, inget annat.

Jag fick ett glas champange och vi drack och skrattade och talade tillsammans. Ytterligare två timmar senare var vi riktigt avslappnade, champangen var nog en del av det. Snart började vi kyssas hektiskt och jag knäppte upp knapparna på hans vita skjorta. Han var oskuld vilket jag visste att skulle leda till ett riktigt klumpigt sex men det var bättre än ingenting.

Han mötte min blick när han kände mina fingrar röra vid hans nakna överkropp när jag drog skjortan av honom. Han kysste mig igen och jag kunde känna hur osäker han egentligen var. Jag började kyssa honom längs nacken och drog av mig den vita klänningen så jag bara stod i underkläder. Han betrackade min kropp och kysste mig osäkert igen. Jag smekte honom och knäppte upp knappen till hans jeans och lät hans jeans falla till marken. Han började bli riktigt osäker och nervös nu och med tanke på att han var kille var det lite konstigt. Jag smekte honom och kysste honom över hans överkropp och då gjorde han sitt första riktiga steg. Han knäppte upp min bh. Den föll ned till golvet och jag gav honom en knuff ned i sängen bakom honom. Han föll ned och jag kröp upp på honom efter. Jag började kyssa honom intensivt och jag kunde känna något hårt mot mitt lår. Jag drog av honom kalsongerna och sedan mina trosor och så kysstes vi igen. Han tog tag i mig och vände på sig så jag kom under istället. Han flåsade nervöst när han särade mina ben och tryckte sig in i mig. Jag gav ifrån mig en lätt njutning fastän jag kunde känna hans nervösa andning i hela rummet. Han stod stilla ett tag flåsande. Som om han inte visste vad han skulle göra. Då tog jag tag i hans händer och flätade dem samman med mina och lät honom komma rätt. Han tryckte den först långsammare och sedan snabbare och snabbare...

 __________________________________________________________________________________________________

Nästa kommer bli intressant!

Kommentera.

#justinbieber #novell #selenagomez #aywr #ayearwithoutrain #justindrewbnoveller

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Noveller om Justin Bieber - 12 februari 2016 13:41


Detta har hänt: Efter ett tag hade vi startat ett skumbad i badrummet och vi båda klev i. Jag satte sig bakom och Pixie i min famn. Jag lade in den bakifrån och juckade henne mjukt i badet.   Efter ett bra tag var vi tillbaka i sängen igen och ...


BARN UNDER 11/12 ÅR REKOMMENDERAS ATT INTE LÄSA DETTA!LÄSES PÅ EGEN RISK! Detta har hänt:  Tre timmar senare lämnade vi festen. Jag följde Alyssa till hennes hotellrum. ”Hade du kul ikväll?” frågade hon. ”Ja, det hade jag, d...


  Detta har hänt:  Bredvid Simon satt en kille med blont hår-rakat på sidorna och i bakhuvudet hade han samlat allt hår i en knut, glasögon, rätt muskulös, gröna ögon, solblekta jeans och en spänd svart trekvartärmad skjorta så att musklerna syntes...


Detta har hänt: ”Hej, Savannah, jag vet att denna diskussion går mellan två kvinnor som båda älskar Justin. Men jag vill bara säga att jag är så tacksam att du fanns i Justins liv. Du fick honom att må bra och det är det som räknas! Tack så m...

Av Noveller om Justin Bieber - 8 november 2014 19:27

Detta har hänt:  Någon timme senare tog han ett bad och jag bäddade klart på soffan i hotellrummet som han kunde sova på än att han skulle gå tillbaka och hamna dela rum med någon av idioterna som gjort detta till honom. När han kom ut ur badrumm...

Presentation


Välkommen till en novellblogg som skrivs av Emilia Holmberg besök min blogg- http://emiliaholmberg.for.me
Här kommer allting handla om Justin Bieber och noveller om honom så hoppas ni kommer gilla det!
ENJOY!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Dessa noveller skrivs av:

     http://emiliaholmberg.for.me

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Översätt mina noveller till ditt språk!

Muspekare.

Justin Bieber - Believe

Ovido - Quiz & Flashcards