Justin Bieber Noveller

Alla inlägg den 8 juni 2013

Av Noveller om Justin Bieber - 8 juni 2013 11:21

När Justin slog upp ögonen igen hade jag fått på honom en filt som han låg inlindad i och städat upp alla droger, alkohol rester, hasch fimpar och allt var bortkastat och städat hela lägenheten.

"God eftermiddag Justin." sade jag.

"Stacey..?" mumlade Justin.

"Ja, det är jag. Ta ett hopp i duschen nu. Vi skall ti gravgården och titta till Savannahs grav." sade jag.

Justin mötte min blick.

"Savannahs grav?"

"Ja."

_____________________________________________________________________________________________________

 

Justin Bieber's perspektiv:

Ja, kom igen.” muttrade Stacey och slängde en handduk på mig. Jag satte mig upp och hade huvudet i händerna. Huvudvärken var verkligen inte trevlig. Stacey satt och iakttog mig hela tiden tills jag slutligen steg upp med handduken runt höften gåendes mot badrummet.

När jag duschat klart kom jag gåendes ut mot sovrummet för att byta till kläder satt Stacey och zappade genom kanalerna men när jag kom vände hon på huvudet.

Klä på dig nu, så vi kommer iväg någon gång.” mumlade hon. Hon verkade sur, jag förstod henne väl.

Jag klädde på mig ett par svarta jeans, en vit t-shirt och en svart jacka utanpå och ett par röda sneakers. Sen mötte jag Stacey som stängde av tv:n och så lämnade vi lägenheten tillsammans.

Varför bor du i den här hålan för?” frågade Stacey misstänksamt.

För att jag orkar inte lägga ned en massa pengar på stora hus just nu, iallafall inte nu när jag inte har någon att bo med.” svarade jag enkelt.

Jag faktiskt tror att hon förväntat sig det svaret, för hon verkade inte ett dugg förvånad.

När Stacey satt sig framför ratten, för att hon insisterat med att hon skulle köra bara för att jag var bakfull så satte jag mig snällt på passagerarsätet. Innan hon startade bilen tittade hon allvarligt på mig.

Justin, nu berättar du precis allt som pågår! Så här skall det inte få fortsätta. Jag lovade Savannah att jag skulle se till att du mådde bra efter hennes död men du har tagit dig in på helt fel bana. Du skulle bara veta hur oroliga dina beliebers är för dig. Du skulle se twitter.” sade hon strängt.

Okej...” började jag. Men när Stacey gav mig en allvarlig blick så hade jag inget val än att börja. ”Efter Savannahs begravning och efter att du åkt hem till Frankrike igen så mådde jag inte alls bra. Jag köpte en massa alkohol som jag drack och söp mig full hela tiden för att jag skulle slippa tanken att Savannah var död. Då till min fasan så hittade jag en tidning, en mode tidning från Grönland som en tjej, vars namn är Pixie Charlotte och hon är modell på Grönland. Problemet med denna tjej är att hon ser exakt likadan ut som Savannah, hon är Savannahs dubbelgångare...” sa jag innan jag blev avbruten av Stacey.

Va?! Savannahs dubbelgångare?” frågade hon och rynkade sina ögonbryn.

Ja, se.” mumlade jag och sökte på google Pixie Charlotte på bilder och då kom en hop med bilder på henne som resultat från olika photoshoots. Jag klickade upp den första bilden där.

 

Som visade sig att det lyckligtvis även var en gif. Ironiskt nog. Jag visade bilden för Stacey.

Wow. Hon är ju snygg. Till och med ett strå snyggare än vad Savannah var och då ser dom typ likadanna ut.” mumlade hon.

Kanske, beror på att hon är modell och att Savannah inte var det.” mumlade jag barskt och tryckte på tillbaks. Då kom en bild på när hon står och sjunger på scenen upp och en text där det står. ”Klicka här för att se Pixie Charlottes fantastiska framträdande live!” Då tryckte jag bort det snabbt, det var tillräckligt jobbigt att se bilder av henne.

Men sen då?” frågade Stacey sen.

Sen, efter att jag hittade tidningen av Pixie så började jag dricka ännu mer, efter det skulle jag ut på en nio månaders lång turné. Då kom drogerna. Jag hade ingen tid med varken min familj eller vänner längre och jag träffade nya vänner under turnéns gång som skaffade droger, horor som fungerade som bra sexredskap. Jag kom försent till konserter, skippade vissa och mina fans bara minskade och minskade. Många av dem ville ha pengarna tillbaks för de ville inte komma på konseren, så publiken bara minskade och minskade.

Då bröt jag ihop. Drogmissbruket blev ännu värre och vi fick avsluta turnén mycket tidigare än planerat. Varför? Jo, för att ingen ville komma på mina konserter längre. Jag grät länge, jag försökte tala ut i intervjuer men fansen attackerade en med klagomål. Visst, det fanns och finns dem som stöttar en men därför vill jag inte gå ut på twitter för jag är så rädd att se hur arga de är. Jag älskar ju dem. Det är därför jag missbrukat-droger, alkohol och värst av allt sex. Något som man borde njuta av inte använda för att slippa tänka på de arga fansen och sin döda flickvän. Jag behöver någon som hjälper mig upp på benen igen, någon som alltid kommer att finnas där för mig, i vått och torrt.” nästan viskade jag medan jag torkade en tår som rann längs min kind.

Stacey lutade sig framåt och kramade om mig.

Vet du, du är den snyggaste person jag vet så du kommer hitta någon som du verkligen kan anför tro dig åt. Att älska från början till slut. Men så länge tills det händer så tänker jag se till att du inte kommer i kontakt med varken droger, alkohol, tobak eller horor eller dina såkallade nya vänner okej?” frågade Stacey.

Jag nickade samtidigt som jag snörvlade till. ”Tack.” mumlade jag.

Hon log och torkade en tår innan hon startade bilen och började köra iväg mot gravgården.


När vi kommit fram, tog jag mod till mig att stiga ut ur bilen. Stacey tog armkrog med mig och så gick vi tillsammans mot Savannahs gravsten. När vi nått dit så lade Stacey ned en blombukett med röda rosor. Hon tog ett kuvert som hon öppnade och vecklade upp pappret i. Så sade hon medan hon såg på Savannahs gravsten.


Savannah Lynn Courtney

                                                  
                           *Född:    Död:

                                                  
                   10.09.1994 12.07.2011

                                                  
            ”Dotter, vän, flickvän.” Vi kommer

                                                  
                        alltid att älska dig.


Dina föräldrar skrev det här brevet till dig Savannah, och de ville att jag skulle läsa det för dig så här kommer det; Vi minns dig som en vacker, sprallig flicka, som inte var rädd för att säga vad hon ville eller vad hon tyckte. Tyvärr så förändrades detta med åren. Du blev äldre och fick det allt jobbigare. Vi vill alltid minnas dig som den ängel som vi var stolta över. Vi kom inte så bra överens efter att du blev äldre och efter att din syster Alicia dog i bilkraschen. Vi var alla sköra och ville att du skulle göra så bra som möjligt ifrån dig hela tiden och efter att alla dess droger och alkohol problem dök upp så skickade vi dig till din farmor i hopp om att allting skulle bli bättre. Tyvärr hadde vi fel..."

___________________________________________________________________________________________________

Förlåt att det kom senare än vad jag lovat men när jag är på sommarstugan har jag ingen kontakt med internet så det fick komma nu istället. Det är lite rörigt kanske men det repar sig tro mig.

K O M M E N T E R A ! ! !

Presentation


Välkommen till en novellblogg som skrivs av Emilia Holmberg besök min blogg- http://emiliaholmberg.for.me
Här kommer allting handla om Justin Bieber och noveller om honom så hoppas ni kommer gilla det!
ENJOY!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Dessa noveller skrivs av:

     http://emiliaholmberg.for.me

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Översätt mina noveller till ditt språk!

Muspekare.

Justin Bieber - Believe

Ovido - Quiz & Flashcards