Justin Bieber Noveller

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2013

Episode 39: You're strong

Av Noveller om Justin Bieber - 13 oktober 2013 12:34

Detta har hänt:

Inte ens när jag behövde på toaletten. Eller ja, han lät mig gå på toaletten, men inte ensam. Medan jag satt där och uträttade mina behov så stod han där och stirrade på mig helatiden och han klädde aldrig på sig och han klädde aldrig på mig eller lät mig aldrig klä på mig själv heller. Jag hade visat mig naken för Ross oberäknerliga gånger men det här var verkligen tortyr. Han knullade mig nästan hela dagarna och slog mig, knivhögg mig. Han misshandlade mig fysiskt, psykiskt och sexuellt.

När jag trodde det hade gått en vecka sedan jag försvunnit och om några sökte efter mig och hur det var med Mandy och Louis så kom han in i rummet igen, naken, och berättade att det hade gått två dagar sedan jag försvunnit och den tredje dagen hade just börjat. Jag fick ingen mat, bara slag, knivhuggningar, blod, smuts, och sex.

Var är alla? Ska ingen hitta mig snart? Snart skall jag ju sitta på ett flyg till USA. Under alla dessa trankar kände jag hur han gick in i mig igen...

_____________________________________________________________________________________________________

   

Tiffany's perspektiv:

Jag och Adison hade ringt polisen när hon inte dyt upp efter två timmar. Vi hade skickat iväg Ethan efter Mandy och Louis från dagis för Pixies moster var på jobb till nio och vi hade ringt till henne och berättade vad som hänt och hon hade sagt att vi skulle ringa polisen. Så sedan hade vi gjort det. Polisen hade anlänt femton minuter senare. De hade frågat ur oss med frågor och Adison kände skuld för Pixies försvinnande.

Nu hade det gått två dagar och vi var inne på dag tre. Polisen hade gjort en massa prover på golvet när de hittat fotspår i köket. Jag och Adison hade funderat mycket på om det kunde vara Ross som gjort detta så polisen hade tagit kontakt med honom och när de inte fått något svar åkte de till hans hem...


Pixie's perspektiv:

Ross var inne i mig för miljonte gången när det knackade på dörren på övervåningen. Ross suckade och mumlade någonting ohörbart innan han drog sig ur mig. Han reste på sig och drog åt sig jeansen som luggit på golvet hela tiden och t-shirten sedan såg han sig snabbt i spegeln innan han tog upp en hjärnstång och slog mig i huvudet med den och allting blev svart.


Tiffany's perspektiv:

Jag stod med Adison bakom polisen när vi knackade på till Ross hus. Då öppnade Ross dörren han hade smutsigt hår som stod ut åt alla håll och ett par söndriga bleka jeans och en t-shirt som satt på snedden.

”Polisen.” sade den första polismannen och visade upp sin polisbricka. Ross spärrade upp ögonen medan jag såg hur Adison blängde på honom.

”Är du Ross Dylan?” frågade den andra polisen.

”Ja.” svarade han medan han flackade med blicken.

”Vet du vem Pixie Charlotte är?” frågade den första polisen igen.

”Ja, hon är ju min då varande flickvän.” svarade Ross.

”Vi tror att du har någonting med mrs. Charlottes försvinnande att göra.” sade den andra polisen.

Då vände sig Ross om och sprang in i huset och polisen sprang efter honom med pistoler i händerna.

”Stanna!” uppmanade de honom. Då rev Ross tag i en pistol som låg på köksbänken.

”Stop eller så skjuter jag!” skrek han.

”Lägg ner pistolen!”

Han skakade med pistolen i händerna.

”Snälla, Ross, lägg ned pistolen.” bad jag.

Ross fick tårar i ögonen och satte sig ned på huk och lade ned pistolen framför sig på golvet. Polisen tog pistolen ifrån honom innan två av poliserna ledde ut Ross till en polisbil. Sedan for resten av poliserna runt i huset för att söka efter Pixie.

De gick ned i källaren och där i en sång låg hon. Naken, fast bunden i ben och armar på varsin sida av sängen.

”Pixie!!!” skrek Adison. Ambulandsmännen kom in med bår och lade en filt om henne band upp henne och lade henne försiktigt på båren och lade på en andningsmask på henne. Sedan bärde de upp henne på båren upp för trapporna och ut från husetn in i ambulansen och vidare till sjukhuset. Jag och Adison åkte med.

När vi kommit fram till sjukhuset så lastade de av henne och satte henne på kontroll för att kolla hennes skador. Det visade sig att hon hade en tillfällig hjärnskakning, förblödningar av alla knivhugg hon blivit utsatt för och slag. Även så hade hon mycket sperma i sig så de fixade så att hon inte kunde bli gravid för de tömde henne på sperma och gav henne medicin. Sedan hade hon två brutna revben och hade en svag medvetslöshet. Hon plåstrades om och sedan lades hon i en sjukhussäng på sjukhus. Hon var fortfarande medvetslös och Pixies moster kom med Pixies barn Mandy och Louis till sjukhuset.


Justin Bieber's perspektiv:

Jag öppnade kylskåpet och tog ut en cola och satte mig vid tv:n. Jag zappade genom kanalerna.

Då kom Stacey in genom dörren.

”Hej, Justin.” sade hon och slängde sig ned på soffan.

”Tja.”

”Hur är det med dig?” frågade hon sedan.

”Okej.” svarade jag.

”Du ser trött ut, lång natt?”

”Tillräckligt.”

”Vad satte du i dig?” frågade hon.

”Något rusningsmedel och en del alkohol.” svarade jag.

”Justin. Hon kommer i övermorgon du bor de städa lite.”

”Borde jag?”

”Ja, det borde du.”

”Jaja, gör det sedan.”

”NU, JUSTIN!” skrek hon tok fjärrkontrollen ur handen på mig och stängde av tv:n.

”Men hon kommer ju först i övermorgon, hinner göra det imorgon.”

”NU!”

”Jaja.”


Pixie Charlotte's perspektiv:

Jag öppnade ögonen och tittade mig försiktigt runt i rummet med de vitmålaga väggarna och fick syn på Tiffany som satt på en stol i ett hörn och läste en modetidning.

”Tiffany..?” mumlade jag.

Tiffany tittade fram bakom tidningen och mötte min blick.

”Pixie!” utbrast hon och rusade fram till sjukhussängen.

”Hur hamnade jag här?” frågade jag hest.

”Vi åkte med polis och ambulans till Ross hus och i källaren så låg du naken i sängen fastbunden i armar och ben på varsin sida av sängen med silvertejp över din mun och du hade en hel del skador. Så som du hade förblött en hel del av alla knivhuggningar, två brutna revben av slag, du är blå-röd-gul slagen du hade en svag medvetlöshet och så hade du massor av sperma i dig. Ross är ju sjuk.”

”Sperma?”

”Ja, men allt ät borta, de fixade det.”

”Okej. Vilken dag är det?”

”Den stjätte.”

”Herregud i övermorgon reser jag till USA.”

”Tror du att det är så fiffigt att resa redan i övermorgon.”

”Ja, jag har massor av arbete att göra där och jag skall gå i NYU också.”

”Som du vill. Du är stark, du klarar det.” log Tiffany.

”Ja, och så slipper jag bort från Ross.”

”Ja.”

”Mammaaaa.” ropade Louis och kom springande med Mandy i hälarna.

”Hej, sötnosar.” sa jag. ”Gud, vad jag har saknat er.” sade jag och kramade om dem medan en ensam tår rann längs min kind.

__________________________________________________________________________________________________

Sådär, nu var de dåliga mellankapitlen över och i nästa kapitel händer det! Hihi:3

KOMMENTERA.

#novell #justinbieber #selenagomez #justindrewbnoveller #ayearwithoutrain

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Noveller om Justin Bieber - 12 februari 2016 13:41


Detta har hänt: Efter ett tag hade vi startat ett skumbad i badrummet och vi båda klev i. Jag satte sig bakom och Pixie i min famn. Jag lade in den bakifrån och juckade henne mjukt i badet.   Efter ett bra tag var vi tillbaka i sängen igen och ...


BARN UNDER 11/12 ÅR REKOMMENDERAS ATT INTE LÄSA DETTA!LÄSES PÅ EGEN RISK! Detta har hänt:  Tre timmar senare lämnade vi festen. Jag följde Alyssa till hennes hotellrum. ”Hade du kul ikväll?” frågade hon. ”Ja, det hade jag, d...


  Detta har hänt:  Bredvid Simon satt en kille med blont hår-rakat på sidorna och i bakhuvudet hade han samlat allt hår i en knut, glasögon, rätt muskulös, gröna ögon, solblekta jeans och en spänd svart trekvartärmad skjorta så att musklerna syntes...


Detta har hänt: ”Hej, Savannah, jag vet att denna diskussion går mellan två kvinnor som båda älskar Justin. Men jag vill bara säga att jag är så tacksam att du fanns i Justins liv. Du fick honom att må bra och det är det som räknas! Tack så m...

Av Noveller om Justin Bieber - 8 november 2014 19:27

Detta har hänt:  Någon timme senare tog han ett bad och jag bäddade klart på soffan i hotellrummet som han kunde sova på än att han skulle gå tillbaka och hamna dela rum med någon av idioterna som gjort detta till honom. När han kom ut ur badrumm...

Presentation


Välkommen till en novellblogg som skrivs av Emilia Holmberg besök min blogg- http://emiliaholmberg.for.me
Här kommer allting handla om Justin Bieber och noveller om honom så hoppas ni kommer gilla det!
ENJOY!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Dessa noveller skrivs av:

     http://emiliaholmberg.for.me

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Översätt mina noveller till ditt språk!

Muspekare.

Justin Bieber - Believe

Ovido - Quiz & Flashcards